Jägarliv – för dig som gillar jakt- och friluftsliv

Om du som jag är mycket ute och rör dig i skog och mark, så vet du att du behöver bra kläder. Då kan jag tipsa dig om https://www.jagarliv.se/ som är en webbshop med jakt- och friluftskläder, samt utrustning för fiske, jakt och friluftsliv.

Själv har jag handlat massor av prylar och kläder från Jägarliv och mestadels är jag mycket nöjd.

Jägarlivs sortiment

Som sagt, sortimentet är stort och det finns mängder av prylar som jag inte ens vet vad de är till för. Men jag ska plocka fram några klädesplagg, accessoarer och utrustning som jag köpt från Jägarliv och ge dem mitt betyg.

  • Friluftsbyxa Softshell – denna byxa är smidig och inte så tjock. Trots detta är den varm och skön. ****
  • Fleecejacka flatfleece – en skön och smidig fleecejacka att ha under skaljackan när det är lite kallare. Köpte den hallonröda och den är så läcker. *****
  • Jägarstrumpa i ullfrotté. Jättebra vandringssockar när du får plats med en lite tjockare strumpa. Jag älskar dom. *****
  • Ryggsäck Tour 30 – Bra för det priset. Kunde kanske önskat lite kraftigare material, men som sagt för det priset får den **** stjärnor.

Jag har köpt många fler saker, men detta är dem som jag är mest nöjd med. Mina softshellbyxor använder jag såväl vid skogspromenader som vid längre vandringar till fjälls. Jägarstrumporna använder jag givetvis vid fjällvandring, men även i mina vinterkängor eller i gummistövlarna när det regnar. Ibland använder jag dem även inomhus när golven känns kalla.

Ryggsäcken är bra till dagsturer. Till flerdagsvandringar behöver man dels en större ryggsäck och dels en som är gjort av kraftigare material.

Jägarliv – leverans och service

Leveransen från Jägarliv har alltid varit snabb. Det har aldrig blivit fel på mina beställningar heller. En gång behövde jag få tag på dem i något ärende och det tog sin lilla tid. Men på det stora hela är jag väldigt nöjd. Framförallt är jag nöjd över deras priser i förhållande till kvalitén. Det är alltid prisvärt att handla från jagarliv.se.