Pianobus – Nybörjarbok för piano

Pianobus 1 som säljs hos Notlagret.se är den första delen av en skola för nybörjare när det kommer till piano. Det är både en bok som du kan följa stegen i och lära dig olika låtar men det medföljer även en CD som du kan spela upp och följa. Det är Jan Utbult som ligger bakom pianobus och jag skulle säga att det är det perfekta sättet att börja lära sig att spela piano. Oavsett om du har någon kunskap sedan tidigare, kanske inte alls tror att du har ett musikaliskt sinne så är jag säker på att du kan lära dig! Man får också komma ihåg att man inte lär sig på några timmar. Det handlar om att spendera många timmar med Pianobus vid pianot för att faktiskt komma framåt.

En låt som är med är Broder Jakob, en låt som verkligen är nostalgisk för mig från min barndom. Mormor spelade alltid denna och när jag fick till mig från mamma, ”beställ pianobus från Notlagret” så var det just på grund av att mormor så väl hade inspirerat mig till att börja spela piano.

Notlagret ger dig möjlighet att lära

Genom att köpa olika typer av notböcker eller andra böcker för att lära sig instrument så tror jag att man dessutom ökar sitt självförtroende. För med pianobus så kan man på ett lekfullt sätt lära sig saker som man sen kan spela utan att titta i boken och detta bidrar verkligen till ett gott självförtroende, både hos barn men lik väl hos vuxna.

Just Pianobus 1 är en väldigt bra början om man känner för att helt enkelt sätta sig in i piano-världen och dessutom lära sig grunderna i att spela efter noter. Så beställ pianobus från Notlagret och låt äventyret börja!