Matlagningsevent & Covid

Nu har vi lidit av och levt med pandemin i över två hela år! Snart har hela jordens befolkning på något sätt råkat ut för, eller känt någon som drabbats av Covid19. Den här tiden med rådande pandemi har varit både fascinerande och lärorik men framförallt väldigt sorglig. I början kände man inte till så många som hade insjuknat och haft Corona men allt eftersom tiden gick, så började pandemin att krypa närmare och närmare och sedan drabbades vi själva av den, men blev inte så jättesjuka av den. Men jag ska villigt erkänna att jag tycker att det är dags att vi snart går tillbaka till vår vanliga vardag med diverse matlagningsevent, konserter, teater, opera och andra typer av sammankomster som inte varit möjliga på i princip 2 år nu.

Matlagningsevent i februari

Om vi har tur nu snart så kommer samhället att få färre restriktioner då Folkhälsomyndigheten anser att Covid numera har en status som mer och mer efterliknar en vanlig förkylning. Jag har sedan två år tillbaka anmält mig till ett matlagningsevent som då givetvis inte blev av när pandemin slog till. Flera gånger har det varit meningen att det skulle starta upp men veckorna innan så har Covid återigen gjort det omöjligt för oss att umgås och träffa andra. Samtidigt blir så många lärare och övriga sjuka i omikron fortfarande så många kurser och event måste ställas in och skjutas på framtiden.

Matlagnings proffs

Jag känner att jag behöver det här matlagningseventet så himla mycket nu! Jag har inte haft någon inspiration överhuvudtaget de senaste två åren när det gäller att laga mat, det har varit för mycket negativt som har dödat matlagningen. Men nu är jag på G igen och tanken på att lära mig att laga godare och nyttigare mat gör mig inspirerad. Jag kanske inte blir ett matlagnings proffs men i alla fall något duktigare på matlagning. Du hittar matlagningsevent hos Aveqia.