Trimmers från Wahl

Det är hög tid att köpa present till farsdag nu och jag är lite i valet och kvalet om jag ska köpa en hårtrimmer till honom. Jag vet av egen erfarenhet att det inte är någon idé att köpa vilken skit som helst för dessa brukar ha en tendens att gå sönder inom ett hår, det kan bero på att jag personligen har väldigt tjockt och mycket hår. Men jag har avverkat så många trimmers nu så den senaste gången köpte jag en trimmer från Wahl Professionals. Alla trimmers från Wahl håller jättehög kvalitet, jag har vänner som har haft sina trimmers från Wahl i hur många år som helst, dom går aldrig sönder.

Coola trimmers

Jag ångrar verkligen inte att jag till slut, efter att ha avverkat ett tiotal trimmers, faktiskt valde att köpa en trimmer från Wahl. Deras trimmers är inte bara skitbra att använda och otroligt hållbara utan väldigt coola i utseendet med. Dom liknar inga andra trimmers och för mig kan det vara lika viktigt som att en trimmer är bra rent praktiskt, jag är rätt noga med att mina prylar ska vara snygg, coola och se lyxiga ut, och det gör en trimmer från Wahl. Det blir som att köpa en märkeströja eller ett par dyra sneakers, liksom en livsstil.

Stark trimmer från Wahl

En av de kraftigaste trimmers på marknaden kommer så klart från Wahl och den köpte jag. Den är skitcool i designen och ett plus, förutom att den är superstark, är att den kan användas både i torrt och vått hår. Det är alltid enklare att klippa ett fuktig hår eftersom det är lättare att kamma ut och få rakt. Särskilt om man som jag har lite lockigt hår, när jag har klippt i torrt hår så har det varit väldigt ojämnt när jag väl kammat ut det. Så ett slag för Wahl Professionals, om du ska köpa trimmer!