Älskade unge – redan 1 år

Jag kan inte fatta att jag har varit mamma i ett helt år snart. Detta året har gått så himla fort, och samtidigt känns det som en evighet. I nästa vecka fyller min älskade Theo 1 år och det blir givetvis kalas. Inte så jättestort som vi först tänkt eftersom det fortfarande är covid 19, men närmaste släkten kommer givetvis.

Presenter till en 1-åring

Det är väl ännu inte så viktigt med massor av presenter till en 1-åring. Det är nog lika roligt att leka med pappret som med presenterna. Jag har önskat en hel del kläder till honom eftersom han växer så det knakar och hela tiden behöver nytt. Men lite roliga leksaker ska han också få. Jag har hittat lämpliga leksaker till 1-åringar hos Viking Toys. Dels en åkleksak som han kan sparka sig fram med i huset. Sen har de andra jättesöta knubbiga bilar och ett leksakståg.

Det är himla bra att man kan hitta det som är lämpligt för just den ålderkategorin utan att behöva leta igenom alla leksaker och lusläsa vad det står om åldern.

Och att leksakerna är giftfria och tillverkat av miljövänlig plast är också ett stort plus.

Annat som händer med en 1-åring

Även om jag läst på en del om barnets utveckling sen jag blev mamma så kan man inte riktigt sätta sig in hur det känns när ens eget barn uppnår milstolpar i sin utveckling. Theo tog sina första steg för två veckor sen och jag storbölade minst en kvart. Det var en sån fantastisk syn att jag bara bröt ihop.

Theos pappa påstår att han kan säga pappa också, men jag tror det mer är joller ”bababa” än så länge. Men det kommer helt säkert snart. Just nu har han inte tid till att prata utan all sin vakna tid tillbringar han med att utforska omgivningen på två ben.

Älskade unge! <3