Systemintegration möter fantasibröllop

Detta är en berättelse om ett bröllop som jag var på för inte så längesedan (i lördags för två veckor sedan). Då både maken och makan jobbar som tekniker med systemintegration och var stora fans av Tv-serien The IT Crowd (IT-supporten i Sverige), och hade därför ordnat upp vigseln efter den serien. I hela rummet där vigseln ägde rum fanns det datorer, tangentbord, datormöss, skärmar och massa annat som har med datorer att göra. Brudparet hade klätt upp sig som sina favoritkaraktärer från Tv-serien, och gästerna var klädda som supportkaraktärer i från serien. Det var både roligt och intressant att få uppleva ett lite annorlunda bröllop, oftast brukar brudparen ha en rätt typisk ceremoni, där den största skillnaden är vilka ansikten som är med på bröllopet. Men denna gång var det alltså annorlunda, till och med bröllopsmarschen hade de skippat, istället spelades en mer lugn och harmonisk version av introt till The IT Crowd. Det mest fascinerande var brudparets vigselringar, som hade skapats från återvunnet guld från parets första gemensamma dator (den första datorn de köpte tillsammans efter att de flyttat ihop) Efter ceremonin bjöds alla gäster på tårta och annat gott. Gästerna fick också var sin musmatta med en bild på det lyckliga brudparet. Det var med andra ord ett vackert och underbart bröllop.