Valeryd var i farten igen

Ja, inte bara när det gäller husvagnsdelar utan även när det kommer till bromsbackar så är dem experter. Via https://valeryd.se/produkt-kategori/axel-hjulbroms/hjulbroms/bromsback/ så kan du läsa mer om bromsbackar men det går lika bra att läsa vidare här så ska jag berätta lite mer. Valeryds sortiment av bromsbackar går fint till både släpvagnar, husvagnar, båttrailers, biltransportsläp och hästsläp. Alla dessa utvecklade för att klara extrem belastning för att du som kund ska känna dig trygg och säker där ute på vågar vägar – oavsett vad ni har bakom bilen.

Unik teknologi och i en speciell process.

Ja, bromsbackarna från Valeryd tas fram och tillverkas med en unik teknologi i en ganska speciell process. Bromsbelägget pressas nämligen med hög kraft mot bromsbacken där frödelen blir att till skillnad mot andras bromsbackar där beläggen är limmande, ger en så himla mycket bättre hållbarhet och styrka. Detta i sin tur förlänger livstiden och gör verkligen att bromsbackarna från Valeryd har ett högt värde.

Men för att uppnå ännu större styrka i bromsbackarna så har man även utvecklat längre så kallade ”x-ribbor” i de bärande bromsbackarna. Denna design är ihålig på ena sidan av bromsbeläggen så att själva täckmaterialet kan rinna in i hålrummen och i sin tur pressas samman. Det som händer är man helt enkelt medför ytterligare garanti för styrka och hållbarhet och kunderna kan känna sig ännu mer trygga med bromsbackar från Valeryd. Över lag som kan man säga att en bromsback från Valeryd har en helt unik teknik och är helt utvecklad av just Valeryd. Du kan känna dig otroligt trygg om du köper dina bromsbackar hos Valeryd och jag skulle inte alls rekommendera något annat än att besöka https://valeryd.se/produkt-kategori/axel-hjulbroms/hjulbroms/bromsback/ för att läsa mer och helt enkelt ta del av deras fantastiska sortiment och riktigt goda service.