Tips för riktigt stora familjer

De flesta familjer blir efter några år riktigt stora, det är mor och farföräldrar, farbröder, fastrar, morbröder, mostrar, föräldrar, syskon, barn, barnbarn, kusiner, brorsöner, systersöner, brorsdöttrar och systerdöttrar, ja listan kan göras lång på familjemedlemmar. Problemet med detta är att ju större familj, ju svårare är det att hitta ett tillräckligt stort hus när något som till exempel ett bröllop firas. Oftast brukar den familjemedlem som har mest plats få stå värd för stora tillställningar. Ett annat exempel är att någon kompis eller släkting får låna ut sitt hus eller villa medan de är på semester, för att den stora familjen ska få plats. Med detta blogginlägg vill jag dock tipsa om att man kan hyra stugor i Danmark över en helg. Stugorna kommer utrustade med inomhuspool, platt-tv, biljardbord, pingisbord, och en massa annat som både stora och små familjemedlemmar kan njuta av. Husen är också tillräckligt stora för att upp till 26 familjemedlemmar får sovplats, det blir många barn och barnbarn. Jag var själv på Jylland för en bröllopsfest, och spenderade några dagar i en av dessa stugor, det var garanterat den skönaste stuga jag någonsin har sovit i. Inomhuspoolen var varm från första stund, och sängarna var som att sova på ett moln. Kort sagt stjärnhotellskvalité som skulle få även den mest snobbiga personen att smälta som av hur skönt det är.

Kommentera